Wie zijn wij

Coex Installatietechniek, gevestigd in Toldijk, is het allround installatiebedrijf van Coen Extercatte. Een erkend en vertrouwd adres voor complete installaties op woongebied én op de werkvloer.

Coex Installatietechniek is een bedrijf dat zich kenmerkt door uitgebreide en up to date kennis en jarenlange ervaring. Een bedrijf dat via kwaliteit en duurzaamheid streeft naar 100 procent tevredenheid. Een bedrijf dat verder gaat waar de installatie ophoudt: met gedegen onderhoud en de juiste adviezen voor de toekomst. Onze lat ligt hoog: we willen het graag allemaal en nemen met minder dan ook geen genoegen.

De extra's die wij bieden zijn overal terug te vinden. Bijvoorbeeld in de persoonlijke adviezen die wij met onze ervaringsachtergrond kunnen geven. In de woningaanpassingen waarin wij gespecialiseerd zijn en waarbij wij individueel maatwerk leveren. En in de vloerverwarmingsinstallaties waarbij wij zoveel werkzaamheden alleen kunnen verrichten dat u ons hierin gerust concurrerend mag noemen.

Onze kennis en ervaring vertalen naar even stijlvolle als praktische oplossingen én daarbij volledig inspelen op uw behoefte: het is onze kracht en daar maken wij graag gebruik van. Zo ook in uw woning, of kantoorpand, of bedrijfshal, of winkel, of op school, of bij een zorginstelling, of voor een woningbouwvereniging, of… vult u zelf maar in.

Op zoek naar voorbeelden en inspiratie? Kijkt u eens bij onze projecten. Of neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

COEX Installatietechniek Toldijk

Coen Extercatte
Hoogstraat 38
7227 NJ Toldijk
Telefoon: 06 - 33 66 84 94
E-mail: info@coexinstallatie.nl