Voor bedrijven

Coex Installatietechniek biedt complete installaties voor zakelijke opdrachtgevers. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van gas- en waterleidingen en verwarmingssystemen en in woningaanpassingen. We hebben uitgebreide kennis van de producten waarmee we werken en onze jarenlange ervaring maakt dat we advies op maat kunnen geven, hoe omvangrijk een project ook is of hoe complex een situatie in eerste instantie ook lijkt.

Eén project, verschillende systemen? Ook dan bieden wij de meest optimale oplossingen. U profiteert daarbij van hoge kwaliteit, korte lijnen, efficiëntie en een aanzienlijke kostenbesparing.

Vanzelfsprekend houden wij onze vakkennis up to date, zodat onze werkzaamheden en materialen altijd aan de voorschriften voldoen en u verzekerd bent van moderne kwaliteit, naar de laatste technische ontwikkelingen.

Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Gas
Coex Installatietechniek verzorgt de aanleg, eventuele uitbreiding en het onderhoud van uw gasinstallatie. Dit doen we voor onder meer uw CV-installatie, warmwatervoorziening, keukenaansluiting en haard of kachel. We werken voor gemeenten en overheidsinstellingen, aannemers en woningbouwverenigingen, maar zetten onze expertise ook in voor bijvoorbeeld kantoorpanden, winkels en restaurants. En ook voor onderhoud kunnen zakelijke opdrachtgevers te allen tijde op ons rekenen. Optimale veiligheid, een hoog rendement en een fikse kostenbesparing; goed onderhoud levert u direct voordeel op.

Loodgieterswerk
Van woningbouwcoöperaties en bedrijven tot zorginstellingen en scholen; de markt waarin wij als uitvoerder van loodgieterswerkzaamheden actief zijn is zeker breed te noemen. En samen met onze deskundige partners zijn we ook actief in de utiliteitsbouw. Wij geven u een gedegen en goed onderbouwd advies en voeren uit in nauw overleg met architecten, aannemers en opdrachtgevers. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

Elektrisch
Coex Installatietechniek wil een even vakkundige als betrouwbare partner zijn. Daarom denken we met u mee op weg naar het beste resultaat. Goed overleg, daar staan we voor, van voorfase tot eindfase. Zo kunnen we u bijvoorbeeld adviseren over de inrichting van verdelers en maken we berekeningen van het aantal groepen en de grootte van kasten. We bieden passende oplossingen en installeren op maat. Precies zoals u dat van een erkend installatiebedrijf mag verwachten.

Verwarming
Voor bedrijven bieden wij conventionele én moderne oplossingen. Wat wij allemaal voor u doen? We installeren warmte- en ventilatiesystemen, lokale verwarming, vloerverwarming, luchtgordijnen, heaters, warmtepompsystemen, noem maar op. Elk onderdeel vraagt een eigen aanpak. Om een voorbeeld te noemen: bij de aanleg van verwarming en luchtvoorziening in kantoorpanden en magazijnen gaan we op een andere manier te werk dan bij de verwarmingsinstallatie in bedrijfshallen en winkelpanden. Juist omdat de verschillen groot zijn, is een passend en betrouwbaar advies van groot belang. Het geeft u de zekerheid van een installatie op maat.

Meer mankracht nodig? Huur ons in!
Werkt u aan een project en haalt u daarvoor graag wat meer ervaring en vakkundigheid in huis? Of bent u simpelweg op zoek naar meer vaklieden om een klus te klaren? Dan kunt u Coex Installatietechniek inhuren. Onze deskundigheid en toewijding maakt ons een betrouwbare partner, die samen met u elk project laat slagen.

Wilt u hierover meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij willen graag met u kennismaken.

COEX Installatietechniek Toldijk

Coen Extercatte
Hoogstraat 38
7227 NJ Toldijk
Telefoon: 06 - 33 66 84 94
E-mail: info@coexinstallatie.nl